10+3 vissoorten die de basis vormen voor Italiaanse visgerechten
Italië is een schiereiland omringd door de Tyrreense, de Middellandse, de Ionische en Adriatische Zee. Het kan dan ook moeilijk…
Italië is een schiereiland omringd door de Tyrreense, de Middellandse, de Ionische en Adriatische Zee. Het kan dan ook moeilijk…
De ITALIAANSE gastronomische traditie is een eindeloze reis; of het nu om de zoete of om de hartige recepten gaat, Italianen houden nu eenmaal van uitdagingen. Vooral die van eigen bodem.
Hoe maak je Pasta Carbonara? Pasta Carbonara is een van de populairste pastasauzen, maar zoals Nederlanders ‘m eten, bestaat-ie niet…
Hoe maak je lasagne? Wie houdt er niet van deze pasta met zijn rijke en geurige lagen? Een echte traktatie,…
Vanavond eten we pasta … Maar wat voor soort pasta kiezen we vandaag? Hoewel elke pastavorm gemaakt is met… dezelfde ingrediënten en met dezelfde techniek, zijn Italianen vreselijk kieskeurig en fantasierijk als het om de pasta vorm, in combinatie met een bepaalde saus gaat.
De liefde die Italiaanse mamma’s en nonna’s hebben voor wat er op tafel komt, is niet voor niets over… de hele wereld bekend. Deze liefde is namelijk echt de hoeksteen van de Italiaanse keuken.
De Italiaanse keuken, misschien wel de beste keuken ter wereld! Mee eens? We kunnen in ieder geval nog heel… wat leren van de Italianen, vooral als het gaat om de bereiding van vleesgerechten. Of het nu gaat om kip, kalfsvlees, varkensvlees of rund;
End of content
End of content