Contact Us - Belcapo

Bel Ons
0492330035 of 0657130340 (ook WhatsApp)
Mail Ons
info@belcapo.nl
Waar je ons kunt vinden
Havenweg 20, 5701RS Helmond,

Stuur ons een bericht

Wil je graag een etentje organiseren bij jou thuis of in ons restaurant? Of heb je andere vragen en/of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Hier vind je een paar veelgestelde vragen en antwoorden over Belcapo. Als je meer informatie wenst, neem dan gerust contact op via het formulier of via telefoon en e-mail.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Openingstijden To Go

Afhalen en bezorgen Maandag & van Woensdag t/m Zondag: 16:30u – 21u

Openingstijden Restaurant (momenteel niet beschikbaar)

Dinsdag: Gesloten
Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag: 19.00 – 23.00 uur
Zondag: 19.00 – 22.30 uur

Ja hoor, een Italiaans feestje bij Belcapo is zeker mogelijk. De locatie is het beste geschikt om tot 30 gasten verwelkomen met voldoende ruimte om comfortabel te zitten, maar ook voor een staande borrel en eventueel live-muziek. We hebben hiervoor niet een ‘standaard’ formaat, maar kijken per gezelschap wat past bij jullie wensen.

Natuurlijk. Onze chef-kok en koks zullen hun uiterste best doen om tegemoet te komen aan specifieke verzoeken met betrekking tot voedselallergieën en andere dieetbeperkingen. Voel je vrij om ons van tevoren te bellen voor al je eventuele vragen.

Ons cateringmenu voorziet heerlijke Italiaanse maaltijden en hapjes en specialiteiten. We helpen je graag voor je volgende familiediner, bijzonder feest of kantoorbijeenkomst om je gasten te verwennen met heerlijke Italiaanse specialiteiten.

Al onze online betalingen gaan via Mollie Payments. Vanaf het moment dat wij rembours vragen, wordt het in plaats van naar ons, terug naar jullie gestort. Hier kan soms één of meerdere werkdagen overheen gaan. Moest u het bedrag niet binnen 4 dagen hebben ontvangen, laat het ons dan aub weten.

Om deze te kunnen activeren moeten we nog een aantal investeringen doen, o.a. voor een aantal keukenmachines die nodig zijn om de kwaliteit perfect te kunnen waarborgen, maar ook voor bijvoorbeeld het herindelen van de opslagruimte. We hebben op dit moment contacten met eventuele investeerders en fund raisers. Mocht je interesse hebben, neem gerust even contact op met Giuseppe!

Ontvang 10% korting op je eerste ToGO bestelling

Vraag nu je code aan en gebruik de eenmalige korting voor je volgende ToGo-bestelling. 

To Top

Krijg 10% korting

Vraag nu je code aan en gebruik de eenmalige korting voor je volgende ToGo-bestelling. 

500 guests already enjoy Belcapo Club.

Subscribe now