Ons Beloften

Bij Belcapo is onze missie om mensen te inspireren om de Echte Smaak van Italië en haar Mediterrane Keuken te ontdekken.

Dat doen we door de lat voor onszelf steeds hoog te leggen in het nastreven van een gezonde en smakelijke Food Lifestyle.

 • Kwaliteit

  Ons eten wordt zoveel mogelijk gemaakt van onbewerkte ingrediënten en kleinschalig geproduceerde producten. Hierbij zoeken we naar zo vers en gezond mogelijk.

 • Onvergetelijke smaken

  Wij geloven in intense en onvergetelijke smaken, onbelemmerd door toevoegingen die afdoen aan de pure beleving van wat vers is – kwaliteit smaakt voor zich.

 • Italiaans voelen

  Italiaans eten gaat om veel meer dan wat op je bord ligt. Eten moet een belevenis zijn, een moment waarop je geniet van wat je proeft en wie er bij je aan tafel zitten. Bij Belcapo willen we dat je Italië niet alleen proeft, maar in alles voelt.

 • Onze zorg

  Onze zorg gaat niet alleen uit naar de ingrediënten en de gerechten. Iedereen die op een manier onderdeel is van de maaltijd – onze leveranciers, medewerkers en gasten – krijgt dezelfde aandacht als het eten zelf.

 • Ambachtelijke producten

  In de zoektocht naar kwaliteitsproducten ondersteun je vanzelf lokale boeren, vissers, slagers, bakkers en kazenmakers. Op die manier werken we aan een betere omgeving in iedere zin van het woord.

 • Delen van kennis

  We zijn niet alleen restaurant. Onze passie voor Italiaans eten proef je nog lang nadat je thuis bent. Die passie delen we graag met jou, zodat je op ieder moment een stukje van het Italiaanse leven kunt proeven.