Veelgestelde Vragen

Hier vind je alle veelgestelde vragen en antwoorden over Belcapo. Als je meer informatie wenst, neem dan gerust contact op via het formulier of via telefoon en e-mail.

Openingstijden Restaurant

Maandag & Dinsdag:Gesloten
Woensdag, Donderdag, Vrijdag & Zaterdag: 19.00-23.00 uur
Zondag: 19.00 – 22.30 uur

Openingstijden To Go

Afhalen en bezorgen van Woensdag t/m zondag: 16u – 19u

Ja hoor, een Italiaans feestje bij Belcapo is zeker mogelijk. De locatie is het beste geschikt om tot 30 gasten verwelkomen met voldoende ruimte om comfortabel te zitten, maar ook voor een staande borrel en eventueel live-muziek. We hebben hiervoor niet een ‘standaard’ formaat, maar kijken per gezelschap wat past bij jullie wensen.

Natuurlijk. Onze chef-kok en koks zullen hun uiterste best doen om tegemoet te komen aan specifieke verzoeken met betrekking tot voedselallergieën en andere dieetbeperkingen. Voel je vrij om ons van tevoren te bellen voor al je eventuele vragen.

Ons cateringmenu voorziet heerlijke Italiaanse maaltijden en hapjes en specialiteiten. We helpen je graag voor je volgende familiediner, bijzonder feest of kantoorbijeenkomst om je gasten te verwennen met heerlijke Italiaanse specialiteiten.

Al onze online betalingen gaan via Mollie Payments. Vanaf het moment dat wij rembours vragen, wordt het in plaats van naar ons, terug naar jullie gestort. Hier kan soms één of meerdere werkdagen overheen gaan. Moest u het bedrag niet binnen 4 dagen hebben ontvangen, laat het ons dan aub weten.

Om deze te kunnen activeren moeten we nog een aantal investeringen doen, o.a. voor een aantal keukenmachines die nodig zijn om de kwaliteit perfect te kunnen waarborgen, maar ook voor bijvoorbeeld het herindelen van de opslagruimte. We hebben op dit moment contacten met eventuele investeerders en fund raisers. Mocht je interesse hebben, neem gerust even contact op met Giuseppe!

Speciaal voor Italië-fans!

Schrijf je in voor de Belcapo nieuwsbrief en krijg toegang tot heerlijke recepten en keukentricks van de Chef, informatie over Events of Thema-weken van onze Proeverij en Speciale aanbiedingen voor members.

To Top

Krijg 10% korting

Vraag nu je code aan en gebruik de eenmalige korting voor je volgende ToGo-bestelling. 

500 guests already enjoy Belcapo Club.

Subscribe now