kerst2021 - Belcapo

Wie kookt dit jaar het kerstdiner? Geniet samen van een ontspannen kerst met verse gerechten van de Chef.
Even opwarmen ... en klaar!

Terwijl jij de Tafel mooi dekt, geniet van je gezelschap en een ontspannen middag, staan onze Chefs op eerste en tweede kerstdag in de keuken om jouw kerstdiner tot in de puntjes voor je te bereiden. Je hoeft alleen maar even je 4-gangen Menu af te halen en je kunt zo aan tafel. Met heel eenvoudige instructies en minimale inspanning warm je de gerechten en serveer je een feestelijk Belcapo menu voor jezelf en je gasten.😊
Kom je liever de hele middag in ons restaurant genieten van dit heerlijke diner?We ontvangen je graag vanaf 12u30, reserveer vast een tafeltje!

Vier de feestdagen met Belcapo

Bestellingen t/m 23 december en levering op 25 of 26 

Kerstmenu

Onze Wijn Selectie

De Italiaanse keuken voor fijnproevers

Onze missie is om het échte Italië naar Nederland te brengen.

Het Italië van de ongedwongen gezelligheid en heerlijk chaotische spontaneïteit. Het Italië waar alles smaakt naar de zon. Waar je vakantieherinneringen onlosmakelijk verbonden zijn met lekker eten.  Waar je de liefde voor de keuken proeft én beleeft. Waar de pure smaken nog  uit de natuur komen, dankzij het unieke landschap en klimaat tussen bergen en zee. Het Italië dat zoveel moois te bieden heeft.

Laat je  in ons Restaurant door de chef verrassen met een heerlijke Italiaans Tasting Menu om samen van te genieten, of organiseer thuis een Belcapo-diner met de heerlijkste Antipasti, Pizza’s en Pasta’s á la carte.

Of het nu thuis is of in ons restaurant, gun jezelf een moment van ontspanning en beleef de smaak van je Italiaanse vakantie.

Culinair Genieten
Chef Prepared
Succes Gegarandeerd
To Top