Groepen - Belcapo
Havenweg 20, Helmond wo-do-vr-za-zo 17:00 - 23:00 0492 330 035

Groepen

Genieten van heerlijk eten & drinken

Zoek je een plaats om samen met jouw gezelschap te genieten van heerlijk eten en  lekkere dranken? Dan ben je bij Belcapo aan het juiste adres.

We stellen graag een selectie voor je samen van ECHT ITALIAANSE Antipasti, Hoofdgerechten, pizza’s, Pasta’s of huisgemaakte desserts… bijna allemaal Klassiekers met een Moderne twist. We werken veel met de heerlijkste Ambachtelijke producten die we  rechtstreeks uit Italié laten komen. De gerechten worden vervolgens met liefde bereid door onze chef-koks. NatUurlijk mogen kwalitatieve, Bijpassende wijnen niet onbreken om het plaatje compleet te maken.

Samen momenten beleven om nooit te vergeten, dat is waar het om gaat!

PrivéFeesten

Als je iets te vieren hebt, maken we er bij Belcapo graag iets bijzonders van! Heerlijke gerechten, de vriendelijke Italiaanse gastvrijheid…..

Of je nu een verjaardag, jubileum, familie-bijeenkomst of andere gelegenheid te vieren hebt, we vinden het geweldig een feest te organiseren dat bij je precies bij wensen past. Wat dacht je van een gezellige proeverij in de vorm van een shared dining? Of een lopend buffet met live-muziek? Of een mix van beiden?  Of je nu kiest voor een selectie aan kleine gerechten of je gasten ook wilt verwennen met hoofdgerechten en desserts, we maken graag een menu op maat voor je, zodat zowel jijzelf als je gezelschap zorgeloos kunnen genieten van een heerlijke avond of bijvoorbeeld een uitgebreide Zondagslunch met Live-muziek.

Of je nu met een gezelschap van 15 personen bent of 55, we kijken graag samen naar de mogelijkheden om er een onvergetelijk feest van te maken!


BusinessEvenement

We zijn er trots op dat we alleen de beste, authentiek Italiaanse gerechten serveren in ons mooie restaurant. Bij Belcapo kunnen we je volgende BusinessEvenement.in een originele en unieke setting organiseren op een manier die bij jou of je bedrijf past.

Onze Chef maakt graag een menu om maat, van Traditioneel to Premium of Exclusieve Menus. We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat je kunt focussen op ontspanning, team building of je business meeting.


CateringThuis of Kantoor

Of je nu bij jou thuis of op kantoor een evenement organiseert, we verzorgen graag een Catering, zodat jij kunt focussen op de je gasten. Of het nu gaat om een selectie gerechten om af te halen voor een heerlijk Italiaans buffet, zoete of hartige hapjes, een tuinfeest of een volledig verzorgd diner op locatie, we denken graag met je mee!

NeemContact op

Wat de gelegenheid ook is, we maken van jouw evenement graag een onvergetelijke ervaring die helemaal op jouw wensen is aangepast. Als je graag meer wilt weten over de mogelijkheden of de Menu’s die we voor groepen in petto hebben, neem gerust contact op!

Je mag ons bellen op 0657130340 of laat een berichtje achter middels onderstaand formulier