Eten bij Belcapo - Belcapo
Havenweg 20, Helmond wo-do-vr-za-zo 17:00 - 23:00 0492 330 035

Etenbij Belcapo

The Italian Way op z’n best

Maak op een unieke manier kennis met al die bijzondere, unieke, intense, ambachtelijke, zonovergoten smaken en gerechten die de Italiaanse keuken te bieden heeft.

ProeverijBelcapo

40€ p.p.
In ons restaurant werken we helemaal zonder menukaart. Laat je een hele avond verrassen met een uitgebreide proeverij van al die typisch Italiaanse gerechten en specialiteiten waar wij zo trots op zijn!

We serveren de gerechten op de manier die van ons gewend bent, in de vorm van een gezellige Shared Dining, voor een zorgeloze en ontspannen Italiaanse avond in een informele sfeer. Buon Appetito!

Wij willen graag dat iedereen een heerlijke avond heeft en écht kan genieten. Laat het ons daarom zeker even weten als er iets is waar je niet van houdt of als er bijzonderheden zijn. Natuurlijk houden we daar graag rekening mee!

Je kunt iedere woensdag t/m zondag vanaf 19u bij ons terecht. Als je een tafeltje reserveert, is dat tafeltje voor jou. Geen extra shifts of tijdslot. Prijzen zijn exclusief dranken.


Reserveereen tafel

Wat leuk dat je een Proeverij bij ons wilt reserveren, we verheugen ons op een onvergetelijke avond!

LET OP: Omdat wij per avond maar een beperkt aantal gasten ontvangen en werken met één enkele shift, vragen wij u om ons aub tijdig te waarschuwen als u onverhoopt Corona-gerelateerde klachten heeft of om andere redenen niet kunt komen.

Heel hartelijk dank en tot snel! Vriendelijke groeten van het hele team

Contact opnemen mag ook via WhatsApp op nr. 0657130340

Reserveren